Vårens mode är här

Den som varit ute den senaste tiden har förmodligen märkt av att värmen och solen börjar komma tillbaka. Och med detta kommer även en helt nya säsong av mode.1075844-fashion-week

Nu har vi lagt höstens mode bakom oss och blickar framåt på en helt nya säsong med heta trender för alla typer av kvinnor. För vårens mode karaktäriseras just av att det verkligen finns något för alla. Den som gillar svalt och minimalistisk kan helt klart hitta massor av snygga plagg att välja mellan. Är man mer ett fan av maximalism och mönsterkrockar kan man också hitta det i den nya vårkollektionen. Och precis som de flesta modesäsonger kommer ett par gamla favoriter tillbaka på modet. Det här året är det 90-talet med allt från grungeskjortor till chokers som är hetare än hetast igen.

Klänningen är rätt

När det kommer till nyckelplagg just den här våren är det klänningen som får ta allra störst plats. På Elles hemsida kan man läsa att klänningar överlag är supertrendigt och att den allra trendigaste klänningen är slipklänningen med smala axelband och influenser från 90-talet. Den klänningen får man gärna matcha med en oversized jeansjacka. Går vi över till vilka färger som är rätt i vår är det framförallt gult som tar förstaplatsen. Gult får gärna kombineras med vitt för den absolut trendigaste looken.

Dinglande örhängen

För att vara helrätt i vår måste man självklart även hänga med i trenden när det kommer till accessoarer. Dessa sätter nämligen den sista touchen och gör att man sticker ut på ett bra sätt. Framförallt är det stora och dinglande örhängen som är rätt och i princip alla modehus hade sin egen tolkning av den här trenden. Diademet har också kommit tillbaka men är mer för den som är lite mer vågad i sin stil.